Tervetuloa Suur-Savon Hiihdon kotisivuille!

TD:t tulevan kauden piirin kisoihin on nimetty.
Korjatut päivämäärät löytyvät valmennus- ja koulutusosiosta, Minisomman kohdalta
Koulutuksia syksyllä 2017
Lisenssit ja Skipassit lunastettavissa 20.9. alkaen
Suur-Savon Hiihto ry:n vuosikokous Syysparlamentti pidettiin Sokos Hotelli Vaakunassa tiistaina 19.9.2017. Paikalle oli saapunut pieni, mutta aktiivinen edustus seuroista, enemmänkin olisi mahtunut mukaan.
Koulutus alkaa lauantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä
Hiihtoasujen seuratilaus 3.9.2017 mennessä. Ota yhteyttä joko oman seuran puheenjohtajaan tai suoraan Markku Kaipainen, puh. 0400-256257 tai markku.kaipainen@storaenso.com 3.9.2017 mennessä
Minisompaleirille ilmoittautuminen 20.8 mennessä ( omavastuuosuus on vain 40 €/lapsi ). Leirille voivat osallistua myös ensimmäistä vuotta alle 14-vuotiaiden sarjassa hiihtävät ja tarvittaessa vanhempia/ohjaajia mukaan, jos lapsi ei yksin pärjää yötä. Aikuisten omavastuu täyshoidolla 100 €/hlö. Lue lisää "valmennus- ja koulutusvälilehdeltä" (minosomparyhmä aloittaa toimintansa).
Terttu Lappi on lupautunut hopeasomparyhmän leirivalmentajaksi, tämän vuoksi leiriajankohtiin on tullut muutoksia. Uudet päivitetyt leiriajankohdat löytyvät "valmennus- ja koulutus" -välilehden alta
Mikkelin Hiihtäjien Noora Tivinen on valittu nuorten maajoukkueen valmennusryhmään kaudelle 2017-2018. Mikkelin Hiihtäjien Jasmin Kähärä sekä Katariina ja Anniina Neuvonen on valittu Habita-ryhmiin (alle 18-vuotiaat). Rantasalmelainen Annu Pylkkänen on valittu ns. nuorten maajoukkueen haastajaryhmään. Juvan Urheilijoiden Vilma Jylhä on valittu hiihtoliiton Akatemiaryhmään ja Tiia Kauppinen Pajulahti-ryhmään.