Tervetuloa Suur-Savon Hiihdon kotisivuille!

Ajankohtaista

Hopeasomman piirileiri tältä viikolta on jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Seuraava hopeasompaleiri on Tanhuvaaran Urheiluopiston Sporttileiri, jossa on maastohiihdon osalta oma lajileiriryhmä.
Suur-Savon Hiihto ry:n kevätparlamentissa palkittiin kauden 2016-2017 parhaita
Lauantain perinteisen 5km matkalla N17-sarjassa Jasmin Kähärä oli hopealla ja Katariina Neuvonen pronssilla sekä N18-sarjassa Noora Tivinen samoin hopealla. Sunnuntain vapaan 15km kisassa Jasmin Kähärä päätti kisat voittamalla N17 sarjassa kultaa.
Sunnuntaina 12.3.2017 Vierumäellä hiihdettiin KLL:n mestaruuksista. Suursavolaisista parhaiten menestyi jälleen Jasmin Kähärä voittaen N17-sarjan. Samassa sarjassa Neuvosten tytöt Katariina ja Anniina olivat hienosta 3. ja 4. N18 sarjassa hopealle ylsi myös mikkeliläinen Vuokatin urheilulukiossa opiskeleva Noora Tivinen.
Mikkelin Hiihtäjien N18 joukkue, Katariina Neuvonen, Jasmin Kähärä ja Noora Tivinen onnistuivat tavoitteessaan ja voittivat Sm-kultaa 3,4 sekunnin turvin ennen Kouvolan Hiihtoseuraa.
Mikkelin joukkueet ottivat odotetusti kaksoisvoiton maakuntaviestin A-sarjassa. Mikkelin Itä oli Länttä pari minuuttia nopeampi. Kolmanneksi sivakoi Rantasalmi. Savonlinna ei saanut joukkuetta kokoon. B-sarjan voitti Juvan joukkue.
Kerimäen Urheilijoiden Arttu Turtiainen hienosti kolmas Hopeasomman M14-sarjan sprintissä. Myös muille suursavolaisille hyviä sijoituksia
S-S Hiihto on varannut voitelukopin Hopeasompaan. Koppi on kaikkien piirin seurojen yhteisessä käytössä. Piirin Hopeasompavalmentaja Sami Piisilä on myös paikalla pe 17.2. noin klo 16.00 alkaen sunnuntaihin 19.2.2017 saakka.
Siiskosen Kauraleipähiihdot Juvalla Kaarihallin maastossa lauantaina 4.2.2017 (Vapaa)