Minisompaleiri 30.8.-1.9.2019 - AJANKOHTA MUUTTUNUT - LEIRI 20.-22.9.2019

26.8.2019

Nyt on ilmeisesi muitakin tapahtumia lapsille sekä Etelä-Savossa että valtakunnallisesti, koska minisompaleirille pääsisi osallistumaan vain seitsemän nuorta. Minisompaleiriä siirretään ja uusi ajankohta on pe 20.9 – su 22.9.

Jos nuorilla ei ole mahdollisuutta osallistua koko aikaa leirille, niin voi tulla myös vain lauantaipäiväksi. Ilmoittautumiset ke 11.9. mennessä ja tiedot löytyvät päivitetystä kutsusta.

Aktivoikaa nuoria osallistumaan ja tiedottakaa seurassa, kun hiihtokoulut ovat nyt käynnissä tai käynnistyvät kesän jälkeen.

Toivottavasti nämä nuoret, jotka ilmoittautuivat elokuun leirille pääsevät osallistumaan myös syyskuun leirille. Vahvistakaa jo ilmoittautuneetkin uudelleen osallistuminen .

Suur-Savon Hiihdon minisompaleiri järjestetään pe 30.8 -su 1.9 Juvalla. Leirin ohjelma ja ilmoittautumisohjeet ovat liitteessä. Ilmoittautuminen päättyy 25.8. Seurojen edustajat, laittakaa tietoa seurojen sisällä, jotta saisimme nuoret hiihtäjät liikkeelle.

Soitelkaa, jos tulee kysymyksiä leirin suhteen. Toivoisin, että joku seuran tai lasten vanhemmista ilmoittautuisi minulle apuohjaajaksi etukäteen, niin lisäisi myös minun turvallisuutta leirin valmistelussa.

Hiihtoterveisin,
Markku Kaipainen