Kilpailujen anominen

Tälle sivulle kootaan tiivistelmä hiihtoliiton kilpailujen anomiseen ja järjestämiseen liittyvistä ohjeista. Kilpailusäännöt ja kilpailuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan hiihtoliiton nettisivuilta.

KILPAILUJEN ANOMINEN

Monikansallisten ja kansallisten kilpailujen luvat anotaan Hiihtoliitosta. Aiemmasta, piirin kautta tapahtuneesta paperihausta, on siirrytty netissä tapahtuvaan sähköiseen hakuun. Kilpailukausittain kilpailuluvat haetaan kunakin vuona seurakirjeessä mainittuun määräaikaan mennessä, www.hiihtokalenteri.fi -sivustolta kohdasta KILPAILUHAKEMUS. Piiri seuraa alueensa hakemuksia ja voi halutessaan muokata niitä. Kilpailujen poistosta huolehtii Eeva Käyhkö, eeva@maastohiihto.fi . Hakuajan päätyttyä piirit tarkistavat ja hyväksyvät kilpailunsa. Kuluvan kauden kilpailut lyödään lukkoon syyskuussa.

Piirin omaa kilpailukalenteria päivitetään jatkuvasti, joten piirikunnallisia kilpailuja ja nuorten kilpailuja voi hakea piirissä koko kilpailukauden ajan, ottamalla yhteyttä piirin va. kilpailuvastaavaan Juhani Mustoseen. Piirimestaruuksista kilpaillaan  vuosittain järjestämisvastuulistan mukaisesti.