Seura-asut

SEURA-ASUT 2019-2020

On seura-asujen tilausten aika ja puvut tulevat samalla värityksellä kuin viime vuonna. Jos seuroilla on uusia yhteistyökumppaneita tai muutoksia viime vuoden pukuihin, niin laittakaa minulle viestiä ja uudet logot 18.8 mennessä, niin ehdimme tehdä tarvittavat muutokset hyvissä ajoin ennen kuin jätän tilauksen elokuun lopulla Nonamelle.

Jos on tarvetta sovitusasuille, niin laittakaa viestiä ja pyydän Noname toimittamaan asut kiertoon.

Liitteissä on aiheeseen liittyvää materiaalia mm. mallit, tilaushinnat ja tilauslomake, mikä palautetaan markku.kaipainen@storaenso.com 25.8. mennessä.

Jos teillä on kysymyksiä, niin laittakaa sähköpostia tai soittakaa puh. 0400-256257.

Hiihtopukuterveisin,

Markku

SEURA-ASUT 2018-21

Ensimmäinen asutilaus tehtiin elo-syyskuun vaihteessa. Jos on tarvetta lisätilauksiin, niin laittakaa viestiä Markun sähköpostiin: markku.kaipainen@storaenso.com Koostan tilauksen 14.10 ja pyrin saamaan tilauksen eteenpäin heti seuraavan viikon alussa. Tsekkaan saadut tilausmäärät ja ilmoittelen 14.10 jälkeen, että tuleeko riittävä määrä pukuja tilausten onnistumiseksi.

Liitteessä on kuvia eri seurojen asuista, tilauslomake ja hinnat.

NoName-yhteistyö
- Noname - nettikauppa on kaikkien käytettävissä (webshop.nonamesport.com)
- 30% Suur-Savon Hiihdolle
- SSH:n tunnun 10005