Suur-Savon hiihto ry

Hyvä hiihdon ystävä!

Lämpimästi tervetuloa Suur-Savon Hiihto ry:n nettisivuille! Suur-Savon Hiihto ry on uudistunut muutenkin, sillä se organisoitui uuteen muotoonsa hiihdon syysparlamentissa 6.10.2011 Juvalla. Allekirjoittaneesta leivottiin piirin uusi puheenjohtaja. Varapuheenjohtajaksi valittiin ensimmäisessä johtokunnan kokouksessa Arto Tilaeus Rantasalmelta. Johtokunnan toiminta tapahtuu käytännössä työryhmien kautta. Työryhmiä on kaiken kaikkiaan kuusi eli olosuhde-, valmennus- ja koulutus-, talous- ja markkinointi-, kilpa- ja harrastetoiminta-, seuratoiminta- ja asiantuntijatyöryhmä. Työryhmien puheenjohtajat ovat johtokunnan jäseniä. Johtokunnan jäsenten yhteystiedot löytyy johtokunta –palkin alta. Ota rohkeasti yhteyttä meihin päin ja ilmoittaudu mukaan piirin toimintaan! Ideoita ja aktiivisia ihmisiä kaivataan!

Toivottavasti tuo syysparlamentin kokouspaikka, Juva, oli enteellinen Suur-Savon hiihdon tulevaisuudelle. Juvaltahan on tullut viimeinen eteläsavolainen hiihdon olympiavoittaja Kalevi Hämäläinen. Suur-Savon Hiihto ry:n visiona on ”Hiihdon olympia- tai MM-mitali Etelä-Savoon vuoteen 2020 mennessä”. Tuota tavoitetta kohti Suur-Savon hiihto on aloittanut määrätietoisen työn. Kutsumme kaikki mukaan yhteiselle matkalle kohti olympia- ja MM- menestystä!

Visiomme on tavoitteellinen ja haasteellinen. Tiedämme, että menestys ei tule ilman työtä ja että hiihdossa perustyö tehdään seuroissa. Haastamme seurat mukaan yhteisiin talkoisiin järjestämään kilpailuja, valmentamaan nuoria hiihtäjälupauksia ja kouluttamaan valmentajia. Noista kilpailuista voi löytyä se meidän tuleva mitalistimme…

Toivotan kaikille hiihdon ystäville liukkaita latuja vuodelle 2017-2018!

Heikki Hämäläinen

Suur-Savon Hiihto ry