Minisompa-ryhmä aloittaa toimintansa

3.6.2016

Minisompa-ryhmän leirtykset starttaavat käyntiin Tanhuvaaran Sporttileriltä 19.-22.6.2016.

Minisompa-ryhmä on uusi ryhmä 10-12- sarjoissa hiihtäville urheilijoille. Ryhmän tavoitteena on lasten  yhteishengen luominen sekä lajikiinnostuksen herättäminen. Minisompa ryhmää koordinoi Markku Kaipainen.

Kaipainen on suunnitellut minisompaajille 3 leiriä kesän ja tulevan syksyn aikana. Leirit on jaoteltu kesälle, alku- ja loppusyksyyn. Leirien tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet näet Minisompa-valikon alta.

Leireille odotetaan myös huoltajia mukaan apuohjaajan rooleihin. Lisää tietoja leireistä ja ryhmästä Markulta joko s.postitse markku.kaipainen@storaenso.com tai p. 0400 2562257.

Minisompaleiri Juvalla Kotijärven lomaasunnoilla 25.-27.8.2017

Minisompaleirille ilmoittautuminen 20.8 mennessä ( omavastuuosuus on vain 40 €/lapsi ). Leirille voivat osallistua myös ensimmäistä vuotta alle 14-vuotiaiden sarjassa hiihtävät ja tarvittaessa vanhempia/ohjaajia mukaan, jos lapsi ei yksin pärjää yötä. Aikuisten omavastuu täyshoidolla 100 €/hlö.