Valmennuskoulutukset

SUUR-SAVON HIIHTO RY

KOULUTUSPÄIVÄ TANHUVAARAN URHEILUOPISTOLLA 27.5.2012

Tervetuloa Tanhuvaaran Urheiluopistolla kuuntelemaan Matti Heikkisen ja Riitta-Liisa Roposen henkilökohtaisena valmentajana toimivan Toni Roposen ajatuksia aiheesta: MAASTOHIIHDON PAINOPISTE ALUEET NUORTEN HARJOITTELUSSA.

Koulutustilaisuus on tarkoitettu kaikille maastohiihdon parissa toimiville; henkilökohtaiset valmentajat, seuravalmentajat, urheilijat ja erityisesti nuorten hiihtäjien vanhemmat...Tämä tilaisuus on samalla lähtölaukaus Suur-Savon maastohiihdon uudelle nousulle ja valmistautumiselle uuteen kauteen, joten kaikki suurella joukolla mukaan!!

PAIKKA:

Tanhuvaaran Urheiluopisto, Moinsalmentie 1042, 57230 Savonlinna

AIKA:

27.5.2012 Koulutustilaisuus alkaa klo 11.30 lounaalla. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 12.30

HINTA:

30€, sisältäen lounaan ja päiväkahvin

ILMOITTAUTUMINEN:

Jotta pystymme varautumaan päivän tarjoiluun, pyydämme sinua ilmoittamaan tulosi 13.5.2012 mennessä, sami.piisila@tanhuvaara.fi p. 044/7456443. Mikäli sinulla on ruoka-aine allergioita ilmoitathan myös niistä.

Koulutuspäivä on liitetty Suur-Savon hiihto Ry:n piirin valmennusryhmiin valittujen hiihtäjien avausleirin yhteyteen. Leiri alkaa edellisenä päivänä eli 26.5.